ستاد بازسازی عتبات عالیات از عموم مشتاقان زیارت امام حسین (ع) دعوت کرد با شرکت در پویش سراسری قرائت زیارت وارث، نام خود را در طرح زیارت نیابتی ویژه شب و روز نیمه شعبان ثبت کنند.
سایت کرب و بلا - سایت تخصصی امام حسین علیه السلام
نفوذ کلام حضرت زینب (س)، شاخصهای است که بسیاری از ادیبان و نویسندگان مسلمان و نیز پژوهشگران عرصه ادبیات عرب را واداشته تا خطبههای بانوی کربلا را به عنوان نمونهای کامل، ثبت و ضبط و به گردآوری آنها مباهات کنند
در بین روایات شیعه، ثوابهای گوناگونی برای زیارت امام حسین (ع) بیان شده است. علت این گوناگونی چیست؟ چرا این همه ثواب برای آن ذکر شده است؟
من دیر رسیدم. شبیه حضرت عباس میخواست به میدان برود. حتی از «حر» هم دیرتر رسیده بودم! اما گویا هنوز هم دیر نشده بود.
شبیه شمر با کلاه خود و شمشیر و زره، در میدان جولان می داد و وقیحانه به قصد خود اعتراف میکرد. سمت راست میدان، اهل حرم و سبزپوشان ایستادهاند. و سمت چپ، سرخ پوشان. چقدر نزدیک و چقدر دور! مشکل بود تا باور کنم که این جا کربلا و امروز عاشورا است؛ ولی شبیه بود!
شبیه حضرت عباس از امام اذن میدان میخواست. اما در زمینه شور میخواند و شبیه عباس با شور پاسخ میداد؛ اما سرخ پوشان همه خارج از دستگاه و بی تحریر میخواندند.
من خیلی دلم می خواست امام را ببینم؛ اما دور بود و چهره اش را خوب نمی دیدم. امام با دست مبارک، بر تن شبیه عباس کفن پوشاند. شبیه عباس برق آسا به قصد آب بر اسب جست. اسب بال گرفت و تماشاگران غوغا کردند.
بخشعلی قنبری در گفتوگوی اختصاصی با کرب و بلا:
محبت و علاقه هندوها به امام حسین (ع)/ عزاداری در کشور هندوستان پیشینه ۵۰۰ ساله دارد
عزاداری اباعبدالله (ع) در کشور هندوستان پیشینهای 500 ساله دارد و جالب است که زنان هم در این میان نقش خود را دارند. آنها در ایام سوگواری لباسهایی که نشانهی زینت داشته باشد را کنار میگذارند و سعی میکنند به یاد زینب (س) خودشان را شبیه ایشان کنند.
تشخیص تو سخت است علی یا که رسولی؟!
پس لطف بفرما و بفرما که کدامی؟
تو مستحب الطاعه ترین واجب مایی
هر چند امامت نکنی، باز امامی
عصر امامت امام محمدباقر (ع) یکی از دوران پرتلاطم فکری در جهان اسلام است. گروه و جریاناتی نظیر مرجئه، خوارج، کیسانیه، غالیان و... فهم و برداشت خود را از اسلام ارائه میدادند و عملا مبانی و معارف دین در خطر قرار گرفته بود. در چنین شرایطی امام باقر با توجه بیشتر به علوم و معارف دینی و تربیت شاگردان و حضور در مناظرات مختلف به ترویج علوم نقلی و عقلی در جهان اسلام پرداخت.